Instalam camere video si audio cu profesionalism

 • Instalam sisteme de supraveghere video, oferim servicii profesionale de montaj camere supraveghere la curte, hoteluri, banci, spitale si alte spatii care necesita securitate deplina. Oferim montaj profesional pentru sisteme de supraveghere in magazine si supermarketuri dar si in fabrici de productie sau uzine. Acestea au rolul de a asigura linistea proprietarilor prin securizarea spatiilor unde sunt montate.
 • Camerele de supraveghere pentru orase si localitati sunt extrem de importante si ajuta in special la urmarirea evenimentelor diverse ce se pot petrece atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Instalam-supraveghere.ro

Asiguram montaj camere de supraveghere cu fir

Camere de luat vederi pentru orice locatie

 • Sistemele de alarma sau camerele de supraveghere cablate sunt sisteme de securitate video si audio care se conecteaza prin fir LAN sau pe intelesul tuturor cablu de internet si care au nevoie de DVR sistem supraveghere sau NVR sistem supraveghere care au incorporate un HDD de memorie intern si pe care sunt stocate imaginile video si audio. La montajul camerelor de supraveghere audio este necesara si conexiunea de sunet.
 • Va recomandam sa apelati la un instalator specializat in montare camere video si audio pentru o setare a camerelor IP in parametrii normali. Camerele de supraveghere pot fi de interior si exterior, cu IR(functie de infrarosu) pentru vizibilitate pe intuneric, cu proprietati HD si pot fi accesorizate cu senzori de miscare.

Instalam-supraveghere.ro

Instalare kit supraveghere wireless

 • Instalam camere de supraveghere wireless sau asa cum le mai gasiti denumite in magazine camere de supraveghere wifi. Aceste sunt renumite prin posibilitatea de control de pe telefon, tablete sau laptop – calculator. Monteza camere de supraveghere ip wireless care iti ofera mai multe facilitati precum vederea pe timp de noapte, rezolutia camerelor video, camere cu difuzor si microfon incorporat dar si camere de supraveghere cu rotire la 360 grade.
 • Apelati la firma noastra specializata si va vom invata cum puteti instala camerele video pe telefon. Camerele video cu stocare pe card SD sunt mai usor de montat insa conectivitatea pe telefoane si tablete poate fi realizata doar de un instalator specializat.

Instalam-supraveghere.ro

Firma specializata in montaj profesional sisteme de supraveghere

 • Oferim servicii instalare camere supraveghere video – audio. Instalam supraveghere video prin servicii profesionale. Ne ocupam de operatiuni de montare camere video cablate dar si Wireless, setare NVR si DVR, dar si conexiunea la telefoane si tablete. Urmam pasii necesari de instalare sistem de supraveghere si putem face upgrade sisteme de supraveghere video in conditii sigure si profesionale.
 • Instalarea sistemelor de supraveghere video nu este o treaba simpla, schema pentru montaj camere supraveghere din cutiile produselor cumparate nu este suficient de clara, iar pentru functionarea acestora in conditii optime va recomandam sa apelati la firma noastra autorizata in montare camere supraveghere video si audio.

Instalam-supraveghere.ro

Configurare NVR si DVR sisteme de supraveghere

 • Oferim montare si instalare NVR si DVR. Daca iti doresti camere cu monitorizare de la distanta trebuie sa instalezi un sistem de supraveghere destul de performant pentru ca imaginile si filmarile sa poata fi clare si vazute in timp real. Realizam montaj kituri supraveghere cu 4 - 8 camere sau Dvr 8 -16 canale.
 • DVR-urile si NVR-urile au pe langa sursa de alimentare si necesitate de conexiune la internet care va permite urmarirea camerelor de la distanta. Tot in aceste aparate se vor configura pe rand toate canalele, fiecare canal reprezentat de cate o camera de supraveghere din kitul achizitionat.

Instalam-supraveghere.ro

Montaj accesorii kit supraveghere video

 • Odata cu achizitionarea unui kit de supraveghere video veti regasi si accesorii pentru montajul camerelor video. Acestea pot fi reprezentate de imbusuri si suruburi pentru prinderea HDD-ului in NVR sau pentru prinderea carcaselor camerelor de exterior care au o autonomie mai rezistenta datorita expunerii la conditii meteo nefavorabile.
 • Echipamentele de supraveghere mai contin si cabluri de conectivitate la internet – cabluri LAN si bineinteles sistemul de alimentare la priza a aparatelor NVR sau DVR. De aceea este foarte indicat sa chemati un specialist in montare camere video care sa va asigure asamblarea acestor accesorii dar si camerele in cele mai bune conditii.

Instalam-supraveghere.ro

Conectare sisteme de supraveghere pe telefon, laptop sau tableta

 • Atat camerele Wireless cat si cele cablate pot fi monitorizate de pe laptop, tableta si telefon. Este adevarat ca fiecare dintre acestea se conecteaza diferit la dispozitive insa ambele tipuri iti poate oferi siguranta de care ai nevoie atata timp cat sunt instalate corespunzator.
 • Camerele cablate pot fi vizibile pe tablete si telefoane datorita conectivitatii prin cablu de internet al NVR-ului sau DVR-ului. Iar camerele wireless sau wifi, asa cum denota si denumirea lor, se conecteaza la internet prin cautarea retelei Dvs. de internet pe care o aveti instalata fara a mai fi necesara conexiunea prin cablu. Astfel poti urmari de oriunde te afli ce se intampla in casa, curtea, biroul sau imobilul pe care vrei sa il monitorizezi.

Instalam-supraveghere.ro

Consultanta pentru instalare camere supraveghere video

 • Va oferim asistenta tehnica si profesionala pentru alegerea celei mai bune variante de sistem de supraveghere video si pentru instalarea camerelor video si audio.
 • Daca va puneti clasica intrebare : „Cum montez un sistem de supraveghere?” nu mai asteptati ! Apelati cu incredere la instalatorii nostri specializati in montaj sisteme de supraveghere si noi va vom oferi tot suportul de care aveti nevoie. Ne deplasam la locatia stabilita pentru o analiza a spatiului mai ampla si va vom instala camerele de supraveghere jortan, sistem supraveghere video acvil sau orice alt kit sistem de supraveghere doriti.

Instalam-supraveghere.ro

Avantaje instalare camere de supraveghere

 • Avantajele sistemelor de supraveghere sunt numeroase, de cele mai multe ori va asigura securitatea spatiilor si siguranta de care aveti nevoie. Atunci cand apelati la o firma specializata in montaj camere supraveghere, aveti posibilitatea sa beneficiati de o instalare profesionala, o setare a NVR-urilor in conditii optime si o mentenanta speciala a camerelor de supraveghere. Aceste lucruri va asigura kitul de supraveghere video si audio timp indelungat.
 • Pretul instalarii camerelor de supraveghere variaza, dar raportul calitate pret este excelent. Instalarea camerelor video si audio va ofera o siguranta deplina si de durata a spatiilor vizate pentru tarife destul de mici.

Instalam-supraveghere.ro